• popkoorzo.goirle@gmail.com

Coaching

 

Coaching

Vanaf december 2023 is Herma Timmer onze zangcoach en dirigente.

Erg blij zijn we met onze nieuwe ervaren zangcoach en verheugen we ons op een gezellige en vooral muzikale samenwerking! 

Binnenkort zal Herma een kort stukje schrijven om zich voor te stellen aan onze leden en uiteraard ook voor ons publiek.

Repetities

Onze vaste repetitie-avond is wekelijks op iedere dindagavond van 20.00 tot 22.00 u.

U kunt ons vinden op de tweede etage (zaal 2.004) in het CC Jan van Besouw in Goirle.

Onze ontspannen en tevens enthousiaste manier van werken zijn een uitstekende mix voor onze gezellige repetitie avonden.

We starten met het opwarmen van onze stem door middel van het inzingen (stemoefeningen; leuke canon). Daarna starten we met het instuderen van een nieuw nummer.

In drie (3) of vier (4) stemgroepen worden de nieuwe nummers eigen gemaakt onder de vakkundige en muzikale begeleiding van onze dirigent(e).

We maken daarbij gebruik van bladmuziek, die met de audio per stemgroep kan worden gedownload op de eigen computer (en/of tablet en/of smarttelefoon). Het is geen vereiste om noten te kunnen lezen, stap voor stap bereiken we het gewenste resultaat.

Na het nuttigen van een drankje gaan we de tweede helft van de repetitieavonden op meer ontspannen wijze verder met het zingen en finetunen van ons bestaande repertoire.

  1. Zie voor recente nieuwe nummers onder Muziek op de pagina Koorinfo.