• popkoorzo.goirle@gmail.com

Koorinfo

Optreden jvb 2015

In oktober 2007 is ons koor opgericht en daarna zeven jaar lang gecoacht door erelid Els Rijnen. Van januari 2015 tot oktober 2023 werden we gecoacht door Kyra van Camerijk. Vanaf 12 december 2023 is Herma Timmer onze nieuwe dirigent(e).

Voor nieuwe muzikale projecten moet u zeker onze website of facebookpagina bezoeken.

Optreden JvB 2024

Tijdens onze repetities op dinsdag werken we voor de pauze aan het eigen maken van (nieuwe) nummers, het serieuze gedeelte. Na een drankje in de pauze volgen herhalingen van eerder geoefende nummers, het ontspannen gedeelte.

Muziek

Elk jaar worden nieuwe populaire nummers aangeschaft, waarvan recent: Always remember us this way (Lady Gaga), I’m not the only one (Sam Smith), Go your own way (Fleetwood Mac), What about us (Pink).

Vanaf jan. 2024 tot medio mei 2024 zijn we druk aan het repeteren voor meerdere nieuwe songs en musicalnummers onder deskundige muzikale coaching van onze dirigente. Deze nieuwe nummers willen we toevoegen aan ons bestaande repertoire.

Op de privé-ledenpagina zijn alle nummers voor de leden benaderbaar. Ook per stemgroep zoals die voor sopranen, alten, etc.

Gezellig

We hebben het gezellig met elkaar. We doen minder aan bewegen of dancemoves maar waarderen goed onderling contact, enthousiasme en uitstraling. Onze kledingkeuze is met zorg uitgekozen en kan per uitvoering wisselen.

Organisatie

De statuten van onze vereniging zijn vastgelegd in een notariële akte en als vereniging zijn we ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (nr. 71853804). We hebben een bestuur, commissies en hebben jaarlijks een algemene ledenvergadering. De leiding van de repetities berust bij de zangcoach.