• popkoorzo.goirle@gmail.com

Koorinfo

In oktober 2007 is ons koor opgericht en daarna zeven jaar lang gecoacht door erelid Els Rijnen. Vanaf januari 2015 worden we gecoacht door Kyra van Camerijk en werken we met bladmuziek. Tijdens onze repetities op woensdag werken we voor de pauze aan het eigen maken van (nieuwe) nummers (het serieuze gedeelte). Na een drankje in de pauze volgen herhalingen van eerder geoefende nummers (het ontspannen gedeelte).

Muziek

Elk jaar worden nieuwe populaire nummers aangeschaft, waarvan recent: Always remember us this way (Lady Gaga), I’m not the only one (Sam Smith), Go your own way (Fleetwood Mac), Viva la vida (Coldplay) en Grenade.
Op de privé-ledenpagina zijn alle nummers voor de leden benaderbaar. Ook per stemgroep zoals die voor sopranen, alten, etc.

Gezellig

We hebben het gezellig met elkaar. We doen minder aan bewegen of koorkleding, maar waarderen goed onderling contact, enthousiasme en uitstraling.

Organisatie

De statuten van onze vereniging zijn vastgelegd in een notariële akte en als vereniging zijn we ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (nr. 71853804). We hebben een bestuur, commissies en hebben jaarlijks een algemene ledenvergadering. De leiding van de repetities berust bij de zangcoach.

RaboClubsupport

Bericht vanuit de PR-commissie over de RabobankClubsupport 2021


Stemmen kan vanaf 4 oktober 2021 a.s. tot en met 25 oktober 2021.

De uitslag: van 1 tot 14 november 2021 zijn de finale uitreikingen en horen alle clubs welke financiële ondersteuningen ze krijgen.

Popkoor zo wil iedereen bedanken die op ons heeft gestemd!

Zie voor meer informatie: https://www.facebook.com/rabobank/videos/545087426785612/